Ekstrak Andrographis Paniculata

Katrangan singkat:

Iki diekstrak saka Andrographis panikulata (Burm.f.) Ness, kanthi kuning coklat nganti bubuk alus putih, mambu khusus lan rasa pait. Bahan-bahan aktif yaiku andrographolide, Andrographolide minangka zat organik, komponen efektif utama tetanduran alami Andrographis panikulata. Efek kasebut yaiku ngilangi panas, detoksifikasi, anti-inflamasi lan analgesik. Iki duweni efek kuratif khusus tumrap infeksi lan disentri saluran napas ndhuwur bakteri lan virus. Iki dikenal minangka obat antibiotik alami.


Detail Produk

Spesifikasi

Lamaran

Tag Produk

Keterangan Produk:

Jeneng Produk: Ekstrak Andrographis Paniculata
NO CAS.: 5508-58-7
Formula molekul: C20H30O5
Bobot molekul: 350.4492
Pelarut ekstraksi: Etanol lan banyu
Negara Asal: China
Iradiasi: Ora diiradiasi
Identifikasi: TLC
GMO: Non-GMO
Operator / Penerima: Ora Ana

Panyimpenan:Wadhah supaya wadhah ora dibukak ing papan sing adhem lan garing.
Paket: Kemasan batin: tas PE dobel, pengepakan njaba: drum utawa drum kertas.
Bobot net: 25KG / Drum, bisa dikemas miturut kebutuhan sampeyan.

Fungsi lan panggunaan:

* Efek antipiretik, detoksifikasi, anti-inflamasi, detumecent lan angalgesik;
* Mupangatake kandung empedu lan nglindhungi ati;
* Antioksidan;
* Efek anti-kesuburan;
Spesifikasi sing kasedhiya:
Andrographolide 5% -98%


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Barang

    Spesifikasi

    Cara

    Assay ≥10,00% HPLC
    Penampilan Bubuk kuning pucat Visual
    Ambune & Raos Karakteristik Visual & rasa
    Ukuran partikel 100% Liwat 80 bolong USP <786>
    Kapadhetan akeh 45-62g / 100ml USP <616>
    Rusak ing pangatusan ≤5,00% GB 5009,3
    Logam abot 10PPM GB 5009,74
    Arsenik (Minangka) 1PPM GB 5009,11
    Timbal (Pb) 3PPM GB 5009,12
    Kadmium (Cd) 1PPM GB 5009,15
    Merkurius (Hg) 0.1PPM GB 5009,17
    Cacah piring total <1000cfu / g GB 4789,2
    Jamur & Ragi <100cfu / g GB 4789,15
    E.Coli Negatif GB 4789,3
    Salmonella Negatif GB 4789,4
    Staphylococcus Negatif GB 4789.10

    Produk Perawatan Kesehatan, Suplemen Panganan, Kosmetik

    health products