Ekstrak Kulit Kayu Manis

Katrangan singkat:

Diekstrak saka kulit kayu saka Cinnamomum cassia Presl, kanthi bubuk coklat abang, mambu khusus, rasa pedhes lan legi, bahan aktif yaiku polifenol Kayu manis, polifenol Kayu manis minangka polifenol tanduran, sing bisa ningkatake sintesis kolagen ing awak manungsa sawise dadi diserep awak manungsa, lan bisa mbusak radikal bebas awak. Iki bisa nyepetake regenerasi sel kulit, nambah kegiatan sel kulit, lan nundha penuaan kulit.


Detail Produk

Spesifikasi

Lamaran

Tag Produk

Keterangan Produk:

Jeneng: Ekstrak Kulit Kayu Manis
NO CAS.: 8007-80-5
Formula molekul: C10H12O2.C9H10
Bobot molekul: 282.37678
Pelarut ekstraksi: Etanol lan banyu
Negara Asal: China
Iradiasi: Ora diiradiasi
Identifikasi: TLC
GMO: Non-GMO

Panyimpenan:Wadhah supaya wadhah ora dibukak ing papan sing adhem lan garing.
Paket: Kemasan batin: tas PE dobel, pengepakan njaba: drum utawa drum kertas.
Bobot net: 25KG / Drum, bisa dikemas miturut kebutuhan sampeyan.

Fungsi lan panggunaan:

* Efek anti-inflamasi, ningkatake fungsi kekebalan manungsa;
* Efek antioksidan;
* Efek hipoglikemik;
* Penyakit anti-kardiovaskular;
Spesifikasi sing kasedhiya: Polifenol Kayu manis 10% -30%


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Barang

    Spesifikasi

    Cara

    Polifenol ≥10,00% UV
    Penampilan Wêdakakêna coklat abang Visual
    Ambune & Raos Karakteristik Visual & rasa
    Rusak ing pangatusan ≤5,00% GB 5009,3
    Awu sulap ≤5,00% GB 5009,4
    Ukuran partikel 100% Liwat 80 bolong USP <786>
    Logam abot ≤10ppm GB 5009,74
    Arsenik (Minangka) ≤1.0ppm GB 5009,11
    Timbal (Pb) ≤3.0ppm GB 5009,12
    Kadmium (Cd) ≤1.0ppm GB 5009,15
    Merkurius (Hg) ≤0.1ppm GB 5009,17
    Cacah piring total <1000cfu / g GB 4789,2
    Cetakan & Ragi <100cfu / g GB 4789,15
    E.Coli Negatif GB 4789,3
    Salmonella Negatif GB 4789,4
    Staphylococcus Negatif GB 4789.10

    Produk Perawatan Kesehatan, Suplemen Panganan, Kosmetik

    health products