Ekstrak Citrus Aurantium

Katrangan singkat:

Ekstrak jeruk aurantium (Citrus aurantium L.) diekstrak saka jeruk aurantium. Jeruk aurantium, tanduran kulawarga rue, nyebar ing China. Ing pangobatan tradisional Tionghoa, minangka ramuan tradisional masarakat sing digunakake kanggo nambah napsu lan ngatur qi (energi). Bahan sing aktif yaiku hesperidin lan bubuk bubuk kuning sing alus lan ora ana ambune. Sedhot larut ing metanol lan asam asetat glasial panas, meh ora larut ing aseton, benzena lan kloroform, nanging gampang larut ing alkali lan piridin sing encer. Hesperidin digunakake ing industri panganan minangka antioksidan alami lan uga bisa digunakake ing industri kosmetik.


Detail Produk

Spesifikasi

Lamaran

Tag Produk

Keterangan Produk:

Ekstrak Citrus Aurantium
Sumber: Citrus aurantium L.
Bagéan sing Dienggo: Woh enom sing garing
Katon: Wêdakakêna kuning entheng
Komposisi Bahan Kimia: Hesperidin
CAS: 520-26-3
Formula: C28H34O15
Bobot Molekuler: 610.55
Paket: 25kg / drum
Asal: China
Umur rak: 2 taun
Spesifikasi Pasokan: 10% -95%

Fungsi:

1. Hesperidin duwe oksidasi anti-lipid, radikal bebas oksigen scavenging, anti-inflamasi, antivirus, efek antibakteri, panggunaan jangka panjang bisa nyebabake penuaan lan anti-kanker.
2. Hesperidin nduweni fungsi njaga tekanan osmosis, ningkatake ketahanan kapiler, nyuda wektu getihen lan nyuda kolesterol, lan liya-liyane, lan digunakake minangka terapi adjuvan kanggo penyakit sistem kardiovaskular ing praktik klinis.
3. Efek anti-inflamasi lan anti-kanker. Iki nyuda alergi lan demam kanthi nyandhet produksi histamin ing getih.
4. Efektif ningkatake kekuatan lan elastisitas tembok pembuluh getih. Iki uga bisa nyuda degenerasi pembuluh getih sing ana gandhengane karo penyakit ati, tuwa lan kurang olahraga.

Plant-Extract-Hesperidin-Powder-Citrus-Aurantium-Extract-1

Plant-Extract-Hesperidin-Powder-Citrus-Aurantium-Extract-1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Barang

    Spesifikasi

    Cara

    Hesperidine kanthi garing

    50,0%

    HPLC

    Penampilan

    Bubuk kuning entheng

    Visual

    Bau & rasa

    Karakteristik

    Visual & rasa

    Ukuran partikel

    100% nganti 80 bolong

    USP <786>

    Rusak ing pangatusan

    ≤5,0%

    GB 5009,3

    Sulfat

    0,5%

    GB 5009,4

    Logam abot

    ≤10ppm

    GB 5009,74

    Arsenik (Minangka)

    1ppm

    GB 5009,11

    Timbal (Pb)

    1ppm

    GB 5009,12

    Kadmium (Cd)

    1ppm

    GB 5009,15

    Merkurius (Hg)

    ≤0.1ppm

    GB 5009,17

    Jumlah Plate Count

    <1000cfu / g

    GB 4789,2

    Jamur & Ragi

    <100cfu / g

    GB 4789,15

    E.Coli

    Negatif

    GB 4789,3

    Salmonella

    Negatif

    GB 4789,4

    Staphylococcus

    Negatif

    GB 4789.10

    Produk Perawatan Kesehatan, Suplemen Panganan, Kosmetik

    health products