Hubungi Kita

KONTAK KAMI

Sichuan Uniwell Biotechnology Co., Ltd.

Pengin entuk informasi luwih lengkap babagan produk? Hubungi kita dina iki! Gunakake formulir kanggo pitakon, komentar, utawa tanggapan. We seneng krungu saka sampeyan.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Sosial

Alamat

No.5, Binjiang Road, Qionglai, Chengdu, Sichuan, China

Telpon

+86 187 1643 9113
+86 28 8880 8601
+86 28 8880 8602

E-Mail