Ekstrak ROOT Polygonum Cuspidatum

Katrangan singkat:

Diekstrak saka oyot garing saka polygonum cuspidatum sieb.et.zucc, kanthi kuning coklat nganti bubuk putih, mambu khusus lan rasa entheng. Bahan-bahan aktif yaiku resveratrol, yaiku senyawa organik non flavonoid polifenol, yaiku antitoxin sing diasilake dening akeh tanduran nalika dirangsang. Resveratrol alami duwe struktur CIS lan trans. Ing alam, umume ana ing konformasi trans. Kaloro struktur kasebut bisa digabung karo glukosa kanggo mbentuk CIS lan glikosida trans resveratrol. CIS lan glikosida trans resveratrol bisa ngeculake resveratrol kanthi tumindak glukosidase ing usus. Trans resveratrol bisa diowahi dadi isomer CIS kanthi iradiasi UV.


Detail Produk

Spesifikasi

Lamaran

Tag Produk

Keterangan Produk:

Jeneng Produk: Ekstrak Polygonum Cuspidatum
NO CAS.: 501-36-0
Formula molekul: C14H12O3
Bobot molekul: 228.243
Pelarut ekstraksi: Etil asetat, Etanol lan banyu
Negara Asal: China
Iradiasi: Ora diiradiasi
Identifikasi: TLC
GMO: Non-GMO
Operator / Penerima: Ora Ana

Panyimpenan:Wadhah supaya wadhah ora dibukak ing papan sing adhem lan garing.
Paket: Kemasan batin: tas PE dobel, pengepakan njaba: drum utawa drum kertas.
Bobot net: 25KG / Drum, bisa dikemas miturut kebutuhan sampeyan.

Fungsi lan panggunaan:

* Nyuda lipid getih lan kedadeyan penyakit koroner; nyedhiyakake sistem kardiovaskular kanthi perlindungan khusus;
* Atur rasio lipoprotein kerapatan rendah (LDL)
* Nyuda agregasi trombosit, lsp;
* Anti-oksidasi, anti-tuwa, nyegah lan perawatan penyakit kardiovaskular, nyegah lan perawatan kanker, nyegah penyakit Alzheimer lan nambah kekuwatan;
* Nduwe efek sing jelas kanggo nyegah lan ngontrol diabetes;

Spesifikasi sing kasedhiya:

Wêdakakêna resveratrol 5% -99%
Resveratrol granular 50% 98%
Polydation 10% -98%
Emodin 50%

未标题-1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Barang

    Spesifikasi

    Cara

    Resveratrol 50,0% HPLC
    Emodin 2,0% HPLC
    Penampilan Bubuk bubuk coklat Visual
    Ambune & Raos Karakteristik Visual & rasa
    Ukuran partikel 100% Liwat 80 bolong USP <786>
    Kapadhetan longgar 30-50g / 100ml USP <616>
    Kapadhetan sing nutul 55-95g / 100ml USP <616>
    Rusak ing pangatusan ≤5,0% GB 5009,3
    Awu sulap ≤5,0% GB 5009,4
    Logam abot ≤10ppm GB 5009,74
    Arsenik (Minangka) 1ppm GB 5009,11
    Timbal (Pb) 3ppm GB 5009,12
    Residu pestisida Ngrampungake sarat USP <561>
    Pelarut sisa Ngrampungake sarat USP <467>
    Kadmium (Cd) 1ppm GB 5009,15
    Merkurius (Hg) ≤0.1ppm GB 5009,17
    Cacah piring total ≤1000cfu / g GB 4789,2
    Jamur & Ragi ≤100cfu / g GB 4789,15
    E.Coli Negatif GB 4789,38
    Salmonella Negatif GB 4789,4
    Staphylococcus Negatif GB 4789.10

    Produk Perawatan Kesehatan, Suplemen Panganan, Kosmetik

    health products