Kontrol Kualitas

Bahan Baku

Bahan baku perusahaan kita kabeh saka wilayah produksi kedele Non-GM ing Heilongjiang, China. Kita bakal kanthi rutin nyoba bahan baku lan duwe standar kualitas sing relevan.

xcom

xcom

Proses Produksi

Uniwell duwe standar operasi produksi sing lengkap, pengawasan sing ketat kanggo proses produksi, lokakarya ekstraksi standarisasi pabrik lan area bersih kelas 100.000 uga.

Tes Kualitas

Ruang pamriksa kualitas, ruang uji coba mikrobial kelas 10.000. Tes sampling kanggo saben batch produk, ngawasi lan ngontrol saben indikator produk kanthi ketat kanggo njamin kualitas lan keamanan produk.

xcom