Ekstrak Standar

  • Soybean Extract

    Ekstrak Kedelai

    Iki diekstrak saka kuman Soy (Glycine max.) Jamu genus leguminosae tahunan, kanthi kuning cethek nganti bubuk putih, mambu khusus lan rasa entheng. Bahan-bahan aktif yaiku isoflavon kedelai, isoflavon kedelai minangka sejenis flavonoid, yaiku salah sawijining jinis metabolit sekunder sing dibentuk nalika tuwuh kedele. Isoflavon soya uga diarani fitokestrogen amarga diekstrak saka tanduran lan duwe struktur sing padha karo estrogen. Isoflavon kedelai minangka agen kemopreventif alami kanggo kanker, sing mengaruhi sekresi hormon, aktivitas biologis metabolik, sintesis protein lan aktivitas faktor pertumbuhan.
  • Polygonum Cuspidatum Root Extract

    Ekstrak ROOT Polygonum Cuspidatum

    Diekstrak saka oyot garing saka polygonum cuspidatum sieb.et.zucc, kanthi kuning coklat nganti bubuk putih, mambu khusus lan rasa entheng. Bahan-bahan aktif yaiku resveratrol, yaiku senyawa organik non flavonoid polifenol, yaiku antitoxin sing diasilake dening akeh tanduran nalika dirangsang. Resveratrol alami duwe struktur CIS lan trans. Ing alam, umume ana ing konformasi trans. Kaloro struktur kasebut bisa digabung karo glukosa kanggo mbentuk CIS lan glikosida trans resveratrol. CIS lan glikosida trans resveratrol bisa ngeculake resveratrol kanthi tumindak glukosidase ing usus. Trans resveratrol bisa diowahi dadi isomer CIS kanthi iradiasi UV.
  • Phellodendron Extract

    Ekstrak Phellodendron

    Iki diekstrak saka kulit garing rutaceae amurense phellodendron, kanthi bubuk kuning, ambu khusus lan rasa pait, bahan aktif yaiku berberine hidroklorida, minangka alkaloid amonium kuartal sing diisolasi saka Rhizoma Coptidis lan minangka komponen aktif utama Rhizoma Coptidis. Umume digunakake ing perawatan disentri bacillary, gastroenteritis akut, cholecystitis kronis, konjungtivitis, media otitis supuratif lan penyakit liyane, kanthi efek kuratif sing signifikan. Berberine hydrochloride minangka alkaloid isoquinoline, sing ana ing pirang-pirang tanduran 4 kulawarga lan 10 generasi
  • Andrographis Paniculata Extract

    Ekstrak Andrographis Paniculata

    Iki diekstrak saka Andrographis panikulata (Burm.f.) Ness, kanthi kuning coklat nganti bubuk alus putih, mambu khusus lan rasa pait. Bahan-bahan aktif yaiku andrographolide, Andrographolide minangka zat organik, komponen efektif utama tetanduran alami Andrographis panikulata. Efek kasebut yaiku ngilangi panas, detoksifikasi, anti-inflamasi lan analgesik. Iki duweni efek kuratif khusus tumrap infeksi lan disentri saluran napas ndhuwur bakteri lan virus. Iki dikenal minangka obat antibiotik alami.
  • Cinnamon Bark Extract

    Ekstrak Kulit Kayu Manis

    Diekstrak saka kulit kayu saka Cinnamomum cassia Presl, kanthi bubuk coklat abang, mambu khusus, rasa pedhes lan legi, bahan aktif yaiku polifenol Kayu manis, polifenol Kayu manis minangka polifenol tanduran, sing bisa ningkatake sintesis kolagen ing awak manungsa sawise dadi diserep awak manungsa, lan bisa mbusak radikal bebas awak. Iki bisa nyepetake regenerasi sel kulit, nambah kegiatan sel kulit, lan nundha penuaan kulit.
  • Tongkat Ali Extract

    Ekstrak Tongkat Ali

    Iki diekstrak saka oyot garing Eurycoma longifolia Jack, bubuk kuning coklat, Ambu khusus lan pait, Bahan aktif yaiku eurycomanone, eurycomanone duwe efek mandheg malaria, ngilangi kelembapan lan jaundice, nguatake, nambah kekuatan fisik lan vitalitas, nyuda lemes, sterilisasi, anti ulkus lan antipiretik. Uga duwe efek kanggo nambah macem-macem penyakit kayata hipertensi lan diabetes.
  • Citrus Aurantium Extract

    Ekstrak Citrus Aurantium

    Ekstrak jeruk aurantium (Citrus aurantium L.) diekstrak saka jeruk aurantium. Jeruk aurantium, tanduran kulawarga rue, nyebar ing China. Ing pangobatan tradisional Tionghoa, minangka ramuan tradisional masarakat sing digunakake kanggo nambah napsu lan ngatur qi (energi). Bahan sing aktif yaiku hesperidin lan bubuk bubuk kuning sing alus lan ora ana ambune. Sedhot larut ing metanol lan asam asetat glasial panas, meh ora larut ing aseton, benzena lan kloroform, nanging gampang larut ing alkali lan piridin sing encer. Hesperidin digunakake ing industri panganan minangka antioksidan alami lan uga bisa digunakake ing industri kosmetik.
  • Sophora Japonica Extract

    Ekstrak Sophora Japonica

    Iki diekstrak saka tunas garing Sophora japonica (Sophora japonica L.), tanduran leguminous. Komponen kimia yaiku rutin, quercetin, genistein, genistin, kaemonol lan sapanunggalane kanthi bubuk kuning lan kuning nganti ijo semu ijo. Ing taun-taun pungkasan, tenaga medis ing omah lan ing luar negeri wis nyinaoni pengaruhe, lan nemokake manawa bahan aktif duwe aktivitas antibakteri, antivirus, anti-inflamasi lan anti-oksidasi, lan duwe efek pencegahan lan obat sing apik kanggo nyuda lipid getih, lelembut getih prau, ginjel anti-natoni lan tonifying.
  • Epimedium Extract

    Ekstrak Epimedium

    Ekstrak Epimedium asale saka tanduran Berberidaceae, sing diekstrak saka godhong Epimedium sing garing (Latin: Epimedium Brevicornum Maxim). Wêdakakêna kuning coklat kanthi mambu khusus lan regane obat sing dhuwur. Ekstrak epimedium umume ngemot Icariin lan wis digunakake minangka afrodisiak tanduran alami murni kanggo wektu sing suwe. Icariin duwe macem-macem kegiatan fisiologis lan akeh efek apotek lan aplikasi apotekologis sing anyar ditemokake. Ora mung bisa nambah aliran getih saka pembuluh kardiovaskular lan serebrovaskular, ningkatake fungsi hematopoietik, nanging uga duwe efek nyuda ginjel lan impotensi, anti- tumor lan sapanunggalane. Iki larut ing banyu, etanol lan etil asetat, nanging ora larut ing eter, benzena lan kloroform.
  • Olive Leaf Extract

    Ekstrak Daun Zaitun

    Oleuropein umume dijupuk saka godhong zaitun (Olea Europaea L.). Legenda ujar manawa Athena, dewi kawicaksanan, ngalahake Poseidon kanthi nglempakake tombak ing watu, nggawe wit zaitun sing ana woh. Wit zaitun minangka simbol perdamaian, persahabatan, kesuburan lan cahya, sing diarani "wit urip". Ana limang senyawa fenolik utama ing godhong zaitun: oleuropein, flavonoid, flavon, flavanol lan substitusi fenolik. Oleuropein, senyawa sing paling bioaktif, minangka komponen utama secoiridoid polifenol ing godhong zaitun. Iki bubuk kuning coklat lan digunakake ing produk kesehatan lan kosmetik.
  • Flaxseed Extract

    Ekstrak Flaxseed

    Diekstrak saka wiji garing saka ramuan rami (Linum usitatissimum L.) saka kulawarga Linaceae. Bahan aktif yaiku Secoisolariciresinol Diglucoside (SDG) kanthi bubuk kuning coklat. SDG dianggep minangka fitokestrogen, sing padha banget karo estrogen manungsa. Umume ditemokake ing wiji rami, lan isine gumantung saka macem-macem rami, iklim lan kahanan ekologis. Efek pencegahan penyakit sing gumantung karo estrogen kayata kanker payudara, kanker prostat, sindrom menstruasi lan osteoporosis. SDG sing diekstrak alami ora mung bisa digunakake minangka aditif ing panganan fungsional, nanging uga ditambahake ing kosmetik kanggo nyegah lan ngobati penuaan kulit kanthi sifat antioksidan.