Ekstrak Tongkat Ali

Katrangan singkat:

Iki diekstrak saka oyot garing Eurycoma longifolia Jack, bubuk kuning coklat, Ambu khusus lan pait, Bahan aktif yaiku eurycomanone, eurycomanone duwe efek mandheg malaria, ngilangi kelembapan lan jaundice, nguatake, nambah kekuatan fisik lan vitalitas, nyuda lemes, sterilisasi, anti ulkus lan antipiretik. Uga duwe efek kanggo nambah macem-macem penyakit kayata hipertensi lan diabetes.


Detail Produk

Spesifikasi

Lamaran

Tag Produk

Keterangan Produk:

Jeneng Produk: Ekstrak Tongkat Ali
NO CAS.: 84633-29-4
Formula molekul: C20H24O9
Bobot molekul: 408.403
Pelarut ekstraksi: Etanol lan banyu
Negara Asal: China
Iradiasi: Ora diiradiasi
Identifikasi: TLC
GMO: Non-GMO

Panyimpenan:Wadhah supaya wadhah ora dibukak ing papan sing adhem lan garing.
Paket: Kemasan batin: tas PE dobel, pengepakan njaba: drum utawa drum kertas.
Bobot net: 25KG / Drum, bisa dikemas miturut kebutuhan sampeyan.

Fungsi lan panggunaan:

* Ngiyatake fungsi ginjel lan ningkatake fungsi reproduksi;
* Nambah kakebalan manungsa, nambah fitness awak lan ngilangi lemes;
* Nambah tingkat testosteron manungsa, anti-bakteri lan anti-inflamasi, ningkatake sirkulasi getih manungsa;
* Fungsi antimalaria;
* Spesifikasi sing kasedhiya: Eurycomanone 0,1% -10%


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Barang

    Spesifikasi

    Cara

    Eurycomanone ≥1,00% HPLC
    Penampilan Bubuk kuning coklat Visual
    Ambune & Raos Karakteristik Visual & rasa
    Rusak ing pangatusan ≤5,00% GB 5009,3
    Awu sulap ≤5,00% GB 5009,4
    Ukuran partikel 100% Liwat 80 bolong USP <786>
    Logam abot ≤20ppm GB 5009,74
    Arsenik (Minangka) ≤1.0ppm GB 5009,11
    Timbal (Pb) ≤3.0ppm GB 5009,12
    Kadmium (Cd) ≤1.0ppm GB 5009,15
    Merkurius (Hg) ≤0.1ppm GB 5009,17
    Cacah piring total <1000cfu / g GB 4789,2
    Cetakan & Ragi <100cfu / g GB 4789,15
    E.Coli Negatif GB 4789,3
    Salmonella Negatif GB 4789,4
    Staphylococcus Negatif GB 4789.10

    Produk Perawatan Kesehatan, Suplemen Panganan, Kosmetik

    health products