Babagan Kita

about

Perusahaan teknologi tinggi melu pamisahan lan pemurnian nutrisi tanduran alami

Bioteknologi Sichuan Uniwell co., Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi sing khusus kanggo pamisahan lan pemurnian nutrisi saka sumber daya alam. Perusahaan iki duweke kantor pusat ing Kutha Qionglai, lan rong basis produksi sing dununge ing Kabupaten Dongming provinsi Shandong lan kutha Qionglai ing Propinsi Sichuan.

Basis produksi nguntungake sumber daya saka wilayah lokal

Basis produksi nguntungake sumber daya saka wilayah lokal. kita duwe sawetara lini produksi kontra-ultrasonik terus-terusan kanthi kapasitas proses tahunan 6.000 ton bahan baku.

Pabrik kita duwe lokakarya bersih standar sing dilengkapi peralatan uji coba canggih. Kita uga duwe sistem kontrol kualitas lengkap sing lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001.

jhgfjhg

jhgfjhyui

Produk kita diproduksi miturut ketat karo standar GMP kanggo njamin kualitas produk ing kabeh proses. Produk kami entuk sertifikasi otoritas internasional KOSHER, HALAL, SC, FDA, Non-GMO.

gfdshyuty

uytriuy

Tur Pabrik

Ketemu Tim Profesional Kita

Perusahaan kita fokus banget ing pambangunan tim teknis. Kita mesthi kerja sama karo akeh ahli saka China lan negara liya. Kita wis ngembangake proses produksi luwih saka sepuluh jinis produk, kalebu ekstrak kedele, ekstrak Polygonum cuspidatum, ekstrak teh ijo, ekstrak Phellodendron, lan ekstrak Ginkgo biloba, kayata output tahunan ekstrak Polygonum cuspidatum tekan 100mt, lan output tahunan ekstrak kedele tekan 50mt.

Kita Nyedhiyakake Macem-macem Kanggo Kesehatan Sehat

Perusahaan kita komitmen kanggo ngekstrak sumber daya tanduran lan nyoba mbentuk citra perusahaan sing apik. Muga-muga bisa nyedhiyakake produk ekstrak tanduran sing murni lan bermutu ing pasar saka jagad iki lan uga ngarep-arep bisa menehi sumbangan tumrap kesehatan manungsa.