• Concentrated Powder
  • Concentrated Powder
  • Concentrated Powder
  • about

Bioteknologi Sichuan Uniwell co., Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi sing khusus kanggo pamisahan lan pemurnian nutrisi saka sumber daya alam. Perusahaan iki duweke kantor pusat ing Kutha Qionglai, lan rong basis produksi sing dununge ing Kabupaten Dongming provinsi Shandong lan kutha Qionglai ing Propinsi Sichuan.