FAQ

Babagan Perusahaan

1. Sertifikasi

Apa sertifikat sing dipikolehi perusahaan sampeyan?

Uniwell wis entuk SC, Ksoher, Halal, Non-GMO, Kualifikasi Impor lan Ekspor, Kualifikasi Inspeksi Komoditas, Kualifikasi Transportasi Kargo, lsp.
Saiki rencana kanggo njupuk: ISO9001, HACCP, FSSC22000

2. Struktur Produk

Apa produk sampeyan duwe?

Uniwell Bio njupuk ekstrak kedele lan ekstrak polygonum cuspidatum minangka produk unggulan, ekstrak andrografis, ekstrak phellodendron, ekstrak epimedium, ekstrak zaitun lan produk liyane kanthi kaluwihan produksi ing Sichuan minangka suplemen, bebarengan kanggo mbentuk struktur produk model tempur.
Produksi ekstrak kedele minangka ekspansi lan kemajuan pengalaman asli, lan kita uga perusahaan produksi ekstrak kedelai paling gedhe ing China. Tim manajemen duwe pengalaman produksi lan penjualan luwih saka 20 taun ing produk iki.

Syarat lan Rincian Kerja Sama

1. Ketentuan Pembayaran, Fluktuasi Rega

Apa syarat lan metode pambayaran sing sampeyan dukung lan kenapa rega produk kasebut fluktuasi?

Sampel & Pesenan Sampel: Kita nyedhiyakake conto kanggo nyoba lan ngisi daya kanggo conto sing kakehan jumlah. Sampel sing ditagih lan pesenan conto kudu dikirim sawise mbayar.
Kerjasama Pertama: Kita mbutuhake pambayaran sadurunge kanggo kerjasama pertama para pelanggan.
Pelanggan jangka panjang: Kanggo pesenan cilik sing kurang saka 1000 yuan, pangiriman bakal digawe nalika ditampa pambayaran. Kanggo pelanggan jangka panjang, departemen finansial duwe periode akun hirarkis, sing paling dawa ora luwih saka 90 dina.
Ketentuan Pembayaran: Ana macem-macem garis kredit kanggo macem-macem pelanggan, umume 30-90 dina periode akun.

2. Kemasan, Pelabuhan Pengiriman, Siklus Transportasi, Lading

Kepiye sampeyan supaya ora ngrusak produk sampeyan?

Pengepakan konvensional: Drum karton utawa kemasan drum kertas kabeh, ukuran drum yaiku Ø380mm * H540mm. Kemasan batin yaiku kantong plastik medis dobel kanthi ikatan kabel plastik putih. Segel pengepakan njaba yaiku segel timah utawa segel pita transparan putih. Paket kasebut digunakake kanggo ngemot 25KG.
Ukuran Paket: Drum kertas kabeh (Ø290mm * H330mm, nganti 5kg)
(Ø380mm * H540mm, nganti 25kg)
Drum dering wesi (Ø380mm * H550mm, nganti 25kg)
(Ø450mm * H650mm, nganti 30kg utawa produk kerapatan rendah 25kg)
Karton (L370mm * W370mm * H450mm, nganti 25kg)
Kertas Kraft (nganti 20kg)
Cara transportasi: 3 cara transportasi domestik yaiku logistik, transportasi ekspres lan udara. Cara transportasi internasional liwat udara lan laut, utamane saka plabuhan Ningbo, Tianjin, Beijing lan Shanghai.
Kondisi panyimpenan: Tetap nutup suhu kamar kanthi sithik saka cahya, valid nganti 24 wulan.
Alat perlindungan: Nggunakake tas anyaman ing sanjabane drum ing transportasi domestik; Transportasi internasional nggunakake palet lan film peregangan.
Siklus transportasi: Liwat Laut- Produk kasebut bakal dilebokake ing gudang sajrone seminggu yen ana stok, siklus pengiriman udakara 3 minggu; Kanthi Air- Biasane penerbangan bakal diatur sajrone seminggu sawise pesenan digawe.

3. Babagan OEM

Apa sampeyan ndhukung pesenan OEM lan suwene wektu pangiriman?

Pangiriman sampel: Sampel reguler sadurunge 3:00 sore ing dina kerja bisa dikirim ing dina sing padha yen bakal dikirim ing dina sabanjure.
Jumlah Quantity: 20 g / tas gratis.
Pemrosesan OEM: Kita nampa pesenan kanggo produk spesifikasi khusus kayata plasticizer rendah, residual pelarut sing kurang, PAH4 rendah, isoflavon soya asam benzoat rendah. Jumlah minimum order isoflavon kedelai asam benzoat kurang yaiku 10KG lan wektu pangiriman 10 dina. Produk OEM liyane kudu mbedakake siklus pangolahan miturut produk.
Persediaan: Isoflavon kedelai, tes 5% - 90% kabeh ana ing stok. Simpenan utama yaiku: 5% 2MT, 40% 2MT, plasticizer murah 40% 500K, residu pelarut 40% kurang, 40% PAH4 500KG kurang, 80% 200KG, 90% 100KG.
Wektu pangiriman: Kanggo produk kanthi saham biasa, wektu pangiriman 2 dina. Kanggo barang sing ora duwe saham bisa uga butuh wektu nyampur lan nyoba, utamane siklus deteksi mikroba dawa, mula biasane wektu pangiriman 7 dina.

4. Pasar utama lan syarat target pasar

Apa sampeyan ndhukung pesenan OEM lan suwene wektu pangiriman?

 Apa pasar utama kanggo produk sampeyan? Apa sing bisa memenuhi syarat pasar?
Pasar Utama: AS, Brasil, Belgia, Italia, Rusia, Prancis, Korea Selatan, Vietnam.
Syarat Pasar Regional:
USA: Non-Iradiasi, Non-GMO, residu pelarut <5000PPM.
Eropa: Non-Iradiasi, Non-GMO, PAH4 <50PPB, residu pelarut (metanol <10PPM, ora ana metil asetat sing dideteksi, residual pelarut total <5000PPM).
Jepang lan Korea Selatan: Non-Iradiasi, Non-GMO, residu pelarut <5000PPM, asam benzoat <15PPM.

5. Layanan sawise-sales

Kepiye perusahaan sampeyan nyedhiyakake layanan purna jual?

Nalika pabrik ngerti manawa produk kasebut ora nduweni kualifikasi utawa ora aman, Prosedur Manajemen Pangeling Produk ing sistem manajemen mutu bakal diwiwiti. Nalika pelanggan nuwuhake bantahan marang produk kasebut, pamriksan mandhiri pabrik utawa tes pihak katelu bakal ditindakake kanggo ngonfirmasi manawa produk kasebut ora aman utawa ora memenuhi persyaratan. Yen produk sing rusak dikonfirmasi, miwiti prosedur ngelingi minangka produk sing ora aman. Yen ora ditemokake kelainan ing tes pihak katelu, komunikasi karo pelanggan kanggo nggabungake cara tes lan negosiasi perkara sabanjure.

6. Inventori, Kapasitas Pasokan

Apa inventaris produk lan kapasitas pasokan sampeyan?

Kapasitas pamrosesan tahunan Uniwell Bio yaiku 6.000 ton bahan obat-obatan mentah, lan produk lan inventaris sing kasedhiya ditampilake ing tabel ing ngisor iki:

Bahan Baku

Produk

Spesifikasi

Kapasitas Pasokan Tahunan

Inventarisasi

Kedhele

Ekstrak Kedelai

Kedelai isoflavon 40%

50MT

4000KG

Kedelai isoflavon 80%

10MT

500KG

Kedelai isoflvones aglycone 80%

3MT

Adat

Isoflavon kécap sing larut ing banyu 10%

3MT

Adat

Polygonum Cuspidatum

Ekstrak Polygonum Cuspidatum

Polydatin 98%

3MT

Adat

Resveratrol 50%

120MT

5000KG

Resveratrol 98%

20MT

200KG

Emodin 50%

100MT

2000KG

Andrografis

Ekstrak Andrografis

Andrografolida 98%

10MT

300KG

Phellodendron

Ekstrak Phellodendron

Berberine Hydrochloride 97%

50MT

2000KG

Epimedium

Ekstrak Epimedium

Icariins 20%

20MT

Adat

Produk

1. Ketentuan Pembayaran, Fluktuasi Rega

Apa kaluwihan perusahaan lan titik jual utama produk sampeyan?

Pabrik

Spesifikasi

Teknik Manufaktur

Werna

Hibroskopisitas

Plastik

Sisa Pelarut

Benzpyrene

Asam Benzoat

UNIWELL

Kedelai Isoflavon5% ~ 40% Cara pelarut Kuning coklat nganti kuning muda  <10 PPB  <40 PPM
Kedelai Isoflavon80% Cara pelarut Putih-putih Metanol <10 PPM  <20 PPM

Perusahaan Peer

Kedelai Isoflavon5% ~ 40% Cara pelarut Kuning kuning Metanol 30-50 PPM 300-600 PPM
Kedelai Isoflavon80% Cara pelarut Putih-putih Metanol 30-50 PPM 100-300 PPM

2. Kelestarian bahan baku

Kepiye cara sampeyan ngontrol kualitas bahan baku?

Bahan baku perusahaan kita kabeh saka wilayah produksi kedele Non-GM ing Heilongjiang, China. Kita bakal kanthi rutin nyoba bahan baku lan duwe standar kualitas sing relevan.

3.Faktor Transgenik

Apa produk sampeyan ora diowahi kanthi genetika?

Kedelai minangka produk alergen, lan perhatian khusus kudu diwenehake marang non-GM. China ngimpor 60% kedele, umume sing diowahi kanthi gen (GM). Kabeh bahan mentah sing dituku perusahaan kita saka kedele non-GM ing wilayah produksi Heilongjiang. Kabeh pemasok duwe sistem non-GM (IP) lan wis lulus sertifikasi Non-GMO.
Perusahaan kita uga wis nggawe sistem sing relevan, lan lulus sertifikasi Non-GMO.

4. Pasar produk

Apa pasar utama kanggo produk sampeyan?

Pasar utama: Amerika Serikat, Brasil, Belgia, Italia, Spanyol, Rusia, Prancis, Jepang, Korea Selatan, Vietnam lan pasar terminal produk kesehatan.

5. Struktur Produk

Apa spesifikasi seri kedele sampeyan?

Isoflavon kedelai dipérang dadi produk alami lan produk sintetis, sing isine antara 5 nganti 90%.

Spesifikasi

Teknik Manufaktur

Werna

Hibroskopisitas

Plastik

Sisa Pelarut

Benzpyrene

Asam Benzoat

Alami

Kuman

Kedelai Isoflavon

5% ~ 40%

Cara pelarut Kuning coklat nganti kuning muda        <10 PPB  <40 PPM
Kedelai Isoflavon

80%

Cara pelarut Putih-putih     Metanol <10 PPM    <20 PPM

Perusahaan Peer

Kedelai Isoflavon

5% ~ 40%

Cara pelarut Kuning kuning     Metanol 30-50 PPM   300-600 PPM
Kedelai Isoflavon

80%

Cara pelarut Putih-putih     Metanol 30-50 PPM   100-300 PPM

 

6. Inventori, Kapasitas Pasokan

Apa inventaris produk lan kapasitas pasokan sampeyan?

Kapasitas pamrosesan tahunan Uniwell Bio yaiku 6.000 ton bahan obat-obatan mentah, lan produk lan inventaris sing kasedhiya ditampilake ing tabel ing ngisor iki:

Bahan Baku

Produk

Spesifikasi

Kapasitas Pasokan Tahunan

Inventarisasi

Kedhele

Ekstrak Kedelai

Kedelai isoflavon 40%

50MT

4000KG

Kedelai isoflavon 80%

10MT

500KG

Kedelai isoflvones aglycone 80%

3MT

Adat

Isoflavon kécap sing larut ing banyu 10%

3MT

Adat

Polygonum Cuspidatum

Ekstrak Polygonum Cuspidatum

Polydatin 98%

3MT

Adat

Resveratrol 50%

120MT

5000KG

Resveratrol 98%

20MT

200KG

Emodin 50%

100MT

2000KG

Andrografis

Ekstrak Andrografis

Andrografolida 98%

10MT

300KG

Phellodendron

Ekstrak Phellodendron

Berberine Hydrochloride 97%

50MT

2000KG

Epimedium

Ekstrak Epimedium

Icariins 20%

20MT

Adat