Mitra

Hubungan antarane Uniwell & Wutah

Apa aku takon apa hubungane perusahaan sampeyan lan Shandong Growth?
Wutah digawe ing taun 2010 lan minangka salah sawijining perusahaan produksi domestik paling gedhe saka ekstrak polygonum cuspidatum. Uniwell minangka agen bisnis sales produk Wutah, lan tanggung jawab promosi, penjualan, lan layanan ekstrak polygonum cuspidatum. Wutah wis nindakake pambangunan dhasar tanduran bahan baku polygonum cuspidatum ing Dongming County, Provinsi Shandong, lan saiki duwe basis budidaya standar yaiku 6.67 km². Sawise meh 20 taun ngeksploitasi sumber daya alam polygonum cuspidatum, pangembangan jangka panjang produk polygonum cuspidatum diwatesi ing konten lan jumlah. Jaminan dhasar tanduran minangka pondasi sing apik kanggo pangembangan ekstrak poligonum cuspidatum jangka panjang.

logo5

logo4

logo

logo3

logo2