Warta Produk

  • Andrographolide

    Andrografolida

    Andrographolide minangka produk botani sing diekstrak saka ramuan ramuan sing alami ing China. Herb duwe riwayat panggunaan sing akeh ing TCM kanggo perawatan infeksi saluran napas ndhuwur lan penyakit inflamasi lan infeksi liyane. Andrographis paniculata dikenalake lan ngolah ...
    Waca liyane
  • Resveratrol

    Resveratrol

    Resveratrol minangka antitoxin polifenolik sing ditemokake ing macem-macem jinis tanduran, kalebu kacang, woh wohan, lan anggur, sing umume ditemokake ing oyod polygonum cuspidatum. Resveratrol wis digunakake kanggo ngobati peradangan ing Asia nganti atusan taun. Ing taun-taun pungkasan, mupangat kesehatan abang ...
    Waca liyane
  • Soy Isoflavones

    Kedelai Isoflavon

    Ing taun 1931, iki pisanan kanggo ngisolasi lan ngekstrak saka kedele. Ing taun 1962, Iki pisanan kanggo konfirmasi yen padha karo estrogen mamalia. Ing taun 1986, ilmuwan Amerika nemokake isoflavon ing kedele sing nyandhet sel kanker. Ing taun 1990, Institut Kanker Nasional Amerika Serikat ...
    Waca liyane