Ekstrak Phellodendron

Katrangan singkat:

Iki diekstrak saka kulit garing rutaceae amurense phellodendron, kanthi bubuk kuning, ambu khusus lan rasa pait, bahan aktif yaiku berberine hidroklorida, minangka alkaloid amonium kuartal sing diisolasi saka Rhizoma Coptidis lan minangka komponen aktif utama Rhizoma Coptidis. Umume digunakake ing perawatan disentri bacillary, gastroenteritis akut, cholecystitis kronis, konjungtivitis, media otitis supuratif lan penyakit liyane, kanthi efek kuratif sing signifikan. Berberine hydrochloride minangka alkaloid isoquinoline, sing ana ing pirang-pirang tanduran 4 kulawarga lan 10 generasi


Detail Produk

Spesifikasi

Lamaran

Tag Produk

Keterangan Produk:

Jeneng Produk: Ekstrak Berberine
NO CAS.: 633-65-8
Formula molekul: C20H18ClNO4
Bobot molekul: 371.81
Pelarut ekstraksi: Etanol lan banyu
Negara Asal: China
Iradiasi: Ora diiradiasi
Identifikasi: TLC
GMO: Non-GMO
Operator / Penerima: Ora Ana

Panyimpenan:Wadhah supaya wadhah ora dibukak ing papan sing adhem lan garing.
Paket: Kemasan batin: tas PE dobel, pengepakan njaba: drum utawa drum kertas.
Bobot net: 25KG / Drum, bisa dikemas miturut kebutuhan sampeyan.

Fungsi lan panggunaan:

* Efek antibiotik
* Efek antitussive
* Efek antihipertensi
* Efek anti-inflamasi
* Pengumpulan trombosit sing ora ana gandhengane
* Nambah fungsi kekebalan awak
Spesifikasi sing kasedhiya:
Wêdakakêna Berberine Hydrochloride 97%
Berberine Hydrochloride 97% granular


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Barang

    Spesifikasi

    Cara

    Penampilan

    Bubuk kuning, tanpa ambu, rasa pait

    CP2005

    (1) Reaksi warna A

    Positif

    CP2005

    (2) Reaksi warna B

    Positif

    CP2005

    (3) Reaksi warna C

    Positif

    CP2005

    (4) IR

    Cocog karo IR ref. spektrum

    CP2005

    (5) Klorida

    Positif

    CP2005

    Assay (diwilang kanthi garing)

    ≥97.0%

    CP2005

    Rusak ing pangatusan

    12,0%

    CP2005

    Sisa ing kontak

    0,2%

    CP2005

    Ukuran partikel

    100% liwat saringan 80 bolong

    CP2005

    Alkaloid liyane

    Ngrampungake syarat

    CP2005

    Logam abot

    ≤10ppm

    CP2005

    Arsenik (Minangka)

    1ppm

    CP2005

    Timbal (Pb)

    3ppm

    CP2005

    Kadmium (Cd)

    1ppm

    CP2005

    Merkurius (Hg)

    ≤0.1ppm

    CP2005

    Jumlah Plate Count

    ≤1,000cfu / g

    CP2005

    Ragi & Cetakan

    ≤100cfu / g

    CP2005

    E.coli

    Negatif

    CP2005

    Salmonella

    Negatif

    CP2005

    Staphylococcus

    Negatif

    CP2005

    Produk Perawatan Kesehatan, Suplemen Panganan, Kosmetik

    health products