Ekstrak Sophora Japonica

Katrangan singkat:

Iki diekstrak saka tunas garing Sophora japonica (Sophora japonica L.), tanduran leguminous. Komponen kimia yaiku rutin, quercetin, genistein, genistin, kaemonol lan sapanunggalane kanthi bubuk kuning lan kuning nganti ijo semu ijo. Ing taun-taun pungkasan, tenaga medis ing omah lan ing luar negeri wis nyinaoni pengaruhe, lan nemokake manawa bahan aktif duwe aktivitas antibakteri, antivirus, anti-inflamasi lan anti-oksidasi, lan duwe efek pencegahan lan obat sing apik kanggo nyuda lipid getih, lelembut getih prau, ginjel anti-natoni lan tonifying.


Detail Produk

Spesifikasi

Lamaran

Tag Produk

Keterangan Produk:

Ekstrak Sophora Japonica
Sumber: Sophora japonica L.
Bagéan sing Digunakake: Kembang
Panampilan: Kuning kuning nganti kuning kehijauan
Komposisi Bahan Kimia: Rutin
CAS: 153-18-4
Formula: C27H30O16
Bobot Molekuler: 610.517
Paket: 25kg / drum
Asal: China
Umur rak: 2 taun
Spesifikasi Pasokan: 95%

Fungsi:

1. Antioksidan lan anti-inflamasi, nglindhungi struktur seluler lan pembuluh getih saka efek radikal bebas sing ngrusak.
2. Ngapikake kekuwatan pembuluh getih. Quercetin nyegah kegiatan catechol-O-methyltransferase sing ngrusak norepinephrine neurotransmitter. Iki uga tegese tumindak quercetin minangka antihistamin sing nyebabake alergi lan asma.
3. Nyuda kolesterol LDL lan menehi perlindungan saka penyakit jantung.
4. Quercetin mblokir enzim sing nyebabake akumulasi sorbitol, sing ana gegayutan karo karusakan saraf, mripat, lan ginjel ing penderita diabetes.
5. Bisa ngilangi dahak, mandheg batuk lan panandhang asma.

Botanical-Extract-Rutin-Quercetin-Powder-Sophora-Japonica-Extract-1

Botanical-Extract-Rutin-Quercetin-Powder-Sophora-Japonica-Extract-2


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Barang

    Spesifikasi

    Cara

    Assay (Rutin)

    95.0% -102.0%

    UV

    Penampilan

    Wêdakakêna kuning nganti kuning-ijo

    Visual

    Bau & rasa

    Karakteristik

    Visual & rasa

    Rusak ing pangatusan

    5.5-9.0%

    GB 5009,3

    Awu sulap

    0,5%

    NF11

    Klorofil

    0,004%

    UV

    Pigmen abang

    0,004%

    UV

    Quercetin

    ≤5,0%

    UV

    Ukuran partikel

    95% nganti 60 bolong

    USP <786>

    Logam abot

    ≤10ppm

    GB 5009,74

    Arsenik (Minangka)

    1ppm

    GB 5009,11

    Timbal (Pb)

    3ppm

    GB 5009,12

    Kadmium (Cd)

    1ppm

    GB 5009,15

    Merkurius (Hg)

    ≤0.1ppm

    GB 5009,17

    Jumlah Plate Count

    <1000cfu / g

    GB 4789,2

    Jamur & Ragi

    <100cfu / g

    GB 4789,15

    E.Coli

    Negatif

    GB 4789,3

    Salmonella

    Negatif

    GB 4789,4

    Staphylococcus

    Negatif

    GB 4789.10

    Coliforms

    ≤10cfu / g

    GB 4789,3

    Produk Perawatan Kesehatan, Suplemen Panganan, Kosmetik

    health products